Z dniem dzisiejszym tj. 25. sierpnia 2011 roku zaprzestajemy wspieranie starych wersji IP.Board tj. wersji 1.x.x, 2.0.x oraz 2.1.x. Tych wersji i tak już praktycznie nikt nie używa w związku z tym podjęliśmy taką decyzję. Oczywiście Forum tych wersji jest nadal dostępne do odczytu w kategorii: Wersje niewspierane
Zaprzestanie wspierania starych wersji
Rozpoczęte przez Spanner, 25 sie 2011, 16:53
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 sierpień 2011 - 11:23
Heh, widzę zmiany na forum. Może w końcu rozwiniemy IPSBeyond do rozmiarów Ize albo i większych?
Napisany 31 sierpień 2011 - 15:11
to już zależy od Was - użytkowników. Ja sam wszystkiego nie zdziałam.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 01 wrzesień 2011 - 11:20
Wystarczyłaby porządna reklama i pokazanie w niej Twoich umiejętności w sprawach IP.Board - Zaufaliby Ci ludzie i byś miał nas więcej. Postaram się na kilku forach skrobnąć reklamę dot. IPSBeyond.
Napisany 01 wrzesień 2011 - 14:44
Reklama reklamą, ale jak sam widzisz ludzi jest trochę na forum a aktywnych jest tylko garstka
A reklam trochę umieściłem swojego czasu
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Problem po konwersji z phpbb przemo do ipb 2.3.6
,
Mody do wersji 3
,
wgranie innej wersji hooka
,
Skok do wersji 3
,
Cytowanie selektywne
| opcja z poprzedniej wersji 2.x.x