Nie polecam nikomu kupowania modow Bouncy, a już tym bardziej korzystania z jego supportu. Na na pomoc w sprawie custom moda czekałam tygodniami i oczywiście jego pomocy się nie doczekałam, gdy tymczasem problem był banalny i ktoś inny już dawno to naprawił, i to w godzinę, natomiast Athony jak już tylko wziął kasę, miał wszystko w d... zamykając moje tickety bez odpowiedzi. To jeszcze nie wszystko. Pewien inny płatny mod nie działał od początku. Miał to naprawić, ale ani tego nie zrobił, ani nie odpowiedział na żądanie zwrotu kasy. Czyli po prostu mnie okradł! Może przez ten mój post będzię choć o jednego naiwnego mniej...
Odradzam Bouncy
Rozpoczęte przez TurkuSevdali_Aska, 14 sie 2011, 23:01
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 sierpień 2011 - 23:01
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 15 sierpień 2011 - 10:47
W sumie to sam się zastanawiam, czy to się zalicza do rozmów niekontrolowanych czy o IP.Board
narazie zostawię tutaj i zobaczymy co wyjdzie z tej rozmowy.
Co do tematu to nie pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Zazwyczaj tak się dzieje, bo jest to jedyny mod tego typu więc ma gdzieś wszystko, bo i tak musisz od niego kupić bo nic innego nie było...
Co do tematu to nie pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Zazwyczaj tak się dzieje, bo jest to jedyny mod tego typu więc ma gdzieś wszystko, bo i tak musisz od niego kupić bo nic innego nie było...
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników