Witam,
kilka minut temu zniknęły mi kolory wszystkich rang na forum. Jedynie co podmieniałem, to cache w języku, aby przywrócić polskie teksty. Czy taka podmiana mogła to spowodować? Dodam także, że tylko same nazwy straciły kolor. Opis tematów jest czerwony, a kolor pozostał.
Pozdrawiam
Roki
Brak koloru nazw użytkowników
Rozpoczęte przez Roki, 10 sie 2011, 17:40
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 sierpień 2011 - 17:40
Napisany 10 sierpień 2011 - 23:11
Posiedziałem kilka godzin i znalazłem przyczynę...
Przez przypadek dałem na Yes/Tak, a powinno być No/Nie
Temat do zamknięcia
@EDIT: Zapomniałem jak zablokować możliwość zmiany nazwy użytkownika. Chodzi mi o to, aby login i nazwa użytkownika na forum była taka sama. Podczas rejestracji są 2 pola, a chce, aby było tylko jedno. Kiedyś coś takiego zrobiłem, ale już nie pamiętam, gdzie to znaleźć.
Pozdrawiam
Disable group prefix/suffix formatting
Temat do zamknięcia
@EDIT: Zapomniałem jak zablokować możliwość zmiany nazwy użytkownika. Chodzi mi o to, aby login i nazwa użytkownika na forum była taka sama. Podczas rejestracji są 2 pola, a chce, aby było tylko jedno. Kiedyś coś takiego zrobiłem, ale już nie pamiętam, gdzie to znaleźć.
Pozdrawiam
Edytowany przez Roki, 10 sierpień 2011 - 23:20.
Napisany 11 sierpień 2011 - 00:12
System > System Settinngs > Members > Username Restrictions > Allow "Display Names" > No
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 11 sierpień 2011 - 10:11
Wielkie dzięki. Temat do zamknięcia...
Napisany 11 sierpień 2011 - 11:04
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany