czy jest lub ewentualnie może ktoś podać jak "zbudować" stronę i jak ustawić aby była główną zamiast forum?
Jak zbudować stronę
Rozpoczęte przez icebox, 08 sie 2011, 19:56
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 sierpień 2011 - 19:56
Napisany 08 sierpień 2011 - 20:13
Witam,
[IP.Board 3.x.x] Portal jako strona główna tylko zamiast portal daj content i powinno działać, pewnie są jeszcze inne opcje ale nie chce mi się jakoś szczególnie wysilać
co do strony to przez ACP możesz sobie stworzyć tutaj Ci nie pomogę bo nie wiem co chcesz osiągnąć.
[IP.Board 3.x.x] Portal jako strona główna tylko zamiast portal daj content i powinno działać, pewnie są jeszcze inne opcje ale nie chce mi się jakoś szczególnie wysilać
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 08 sierpień 2011 - 20:29
czy to jest w IP Content? http://www.invisionpower.com/ bo jeśli tak to właśnie coś takiego lub podobnego
Edytowany przez icebox, 08 sierpień 2011 - 20:30.
Napisany 09 sierpień 2011 - 15:08
Tak to IP.Content. Takiego czegoś to Ci nie powiem jak zrobić, takie coś to tylko na zlecenie. Ale sam pokombinuj z html i css
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników