Skocz do zawartości

Błąd strony po przeniesieniu

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 xDanielxmc

xDanielxmc

Coś tam wie o IP.Board

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 393 postów
  • Wersja:IP.Board 3.2.x

Napisany 02 sierpień 2011 - 14:39

Witam
Zmieniłem serwer na inny i po wgraniu plików, bazy oraz po zmianie adresów dns występuje taki oto błąd:

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing' in /home/***/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php:1877 Stack trace: #0 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php(519): ipsRegistry->setUpSettings() #1 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsController.php(75): ipsRegistry::init() #2 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsController.php(62): ipsController->init() #3 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/index.php(24): ipsController::run() #4 {main} thrown in /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 1877

linijka 1877
throw new Exception( "Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing" );

Tym tym..

#2 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5435 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 02 sierpień 2011 - 15:13

Witaj,
przeniosłeś pliki i bazę? skonfigurowałeś poprawnie conf_global? masz poprawne chmody ?

#3 xDanielxmc

xDanielxmc

Coś tam wie o IP.Board

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 393 postów
  • Wersja:IP.Board 3.2.x

Napisany 02 sierpień 2011 - 15:40

Poczytałem kilka niepolskich tematów i dowiedziałem się, że problem da się zniwelować wgraniem do admin folderu upgradeFinish i wejście pod ten adres.

Naprawione :)
Tym tym..

Panel Z Prawej Strony Forum , Błąd przy wyświetlaniu załączonych jpg , Szukajka Błąd , Galeria - brak uprawnień | Błąd #107187 , Ipoitns błąd ;/

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników