Inny skin forum
Rozpoczęte przez kris2005a, 13 maj 2009, 06:28
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 maj 2009 - 06:51
Witam,
na wstępie dziękuje za miłe słowa
ciesze się że będąc u konkurencji doceniasz także zawartość tego forum. Jeśli chodzi o skin to decyzję podejmę w tym tygodniu, do dostałem ciekawą propozycję połączenia tego forum z jednym z zagranicznych for i muszę się zdecydować. Jeśli zostanę na "swoim" to oczywiście taki skin wykonam, bo to nie problem
na wstępie dziękuje za miłe słowa
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 21 maj 2009 - 14:50
Współpracy narazie odmówiłem, bo chce dać sobie i temu forum jeszcze jedną szanse na stworzenie polskiej społeczności.
Jeśli chodzi o skin to także "wziąłem go na warsztat"
Jeśli chodzi o skin to także "wziąłem go na warsztat"
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 28 maj 2009 - 07:05
Powoli posuwają się do przodu, bo walczę z grypą jeszcze :/
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 01 czerwiec 2009 - 19:27
Dzięki już powoli wracam do życia i już jest wstępny projekt skinu, jeszcze pociąć PSD i wdrożyć no i wiadomo, jeszcze się coś pewnie zmieni podczas wdrażania
EOT
EOT
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany