Jak spolszczyć pole w panelu użytkownika?
Rozpoczęte przez Looker89, 09 lip 2011, 00:29
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 lipiec 2011 - 00:29
Przełożyłem sobie cały plugin lecz nie wiem jak spolszczyć pole w ustawieniach profilu:
Napisany 09 lipiec 2011 - 10:19
Witaj,
to jest albo nazwa aplikacji albo zasób językowy. Jeśli nie ma zasobu to musisz zmienić nazwę aplikacji w ACP
to jest albo nazwa aplikacji albo zasób językowy. Jeśli nie ma zasobu to musisz zmienić nazwę aplikacji w ACP
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 09 lipiec 2011 - 12:09
A mógłbyś opisać oba spoosby bo ja zaczynam przygodę z ipb i naprawdę mało wiem narazie
Napisany 09 lipiec 2011 - 15:24
A poradziłem sobie
Wielkie dzięki, widzę kolejny support ipb'u ale tym razem chętni by pomagać
zostanę tu dłużej
plusik leci
Napisany 10 lipiec 2011 - 15:46
Witaj,
ciesze się, że sobie poradziłeś. Po to jesteśmy by pomagać, nawet w najprostszych problemach.
ciesze się, że sobie poradziłeś. Po to jesteśmy by pomagać, nawet w najprostszych problemach.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 10 lipiec 2011 - 15:46
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany