Przeglądając forum Rafała Pitonia http://www.uniboard-project.org/ początkowo jako gość po 5 odsłonach strony trzeba założyć konto. Czy taka modyfikacja jest dostępna dla IPB? Czy spowoduje to zmniejszenie linków do mojej strony w przeglądarkach?
Krócej: Czy istnieje modyfikacja dla IPB 3.x dzięki której Gość po wyznaczonej ilości dozwolonych odsłon stron musi założyć konto?
Limit odsłon dla gościa
Rozpoczęte przez xDanielxmc, 05 cze 2011, 13:37
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 czerwiec 2011 - 13:37
Tym tym..
Napisany 05 czerwiec 2011 - 14:47
Witaj,
nie widziałem takiej modyfikacji nigdzie. Jeśli chodzi o wpływ na zmniejszenie linków to tak będzie to miało taki wpływ, że google rzadko wchodzi na stronę, żeby tylko jedną podstronę zaindeksować co za tym idzie, jeśli po kilku wejściach na jakąś podstronę będzie mieć błąd, że trzeba się zalogować/zarejestrować to strona szybko może dostać dc
nie widziałem takiej modyfikacji nigdzie. Jeśli chodzi o wpływ na zmniejszenie linków to tak będzie to miało taki wpływ, że google rzadko wchodzi na stronę, żeby tylko jedną podstronę zaindeksować co za tym idzie, jeśli po kilku wejściach na jakąś podstronę będzie mieć błąd, że trzeba się zalogować/zarejestrować to strona szybko może dostać dc
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 05 czerwiec 2011 - 18:32
Dzięki, problem rozwiązany.
Tym tym..
Napisany 06 czerwiec 2011 - 16:57
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Nie mogę odnaleźć </body> dla PA.
| Bardzo interesujący problem.
,
Limit uploadu
,
Komunikat dla niezarejestrowanych
,
Ukryty link w code dla gosci
,
Dotacja PayPal dla Forum