Forum Icons brak aktualizacji
Rozpoczęte przez Roki, 31 maj 2011, 14:33
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 maj 2011 - 14:33
Witam,
jakiś czas temu wgrałem sobie Forum Icons 1.0.1, ale nie miałem czasu go przetestować. Dziś zacząłem bawić się tymi obrazkami i okazało się, że część nie działa. Wgrałem wszystkie potrzebne rzeczy i usunąłem wszystkie ciasteczka forum. Na początku wszystko ładnie. Pierwsze koty za płoty. Zalogowałem się na konto i okazało się, że ikony, które odpowiadają za brak nowych treści się nie wyświetlają... Nie wiem co może być nie tak, ale wszystko jest poprawnie... Nie wiem, ale może być to wina konta, bo standardowe także nie chodzą. Wszystkich zmian dokonuje przez ścieżkę: Forum -> Edytuj Ustawienia -> I podmieniam na wyznaczoną ikonkę.
Pozdrawiam
jakiś czas temu wgrałem sobie Forum Icons 1.0.1, ale nie miałem czasu go przetestować. Dziś zacząłem bawić się tymi obrazkami i okazało się, że część nie działa. Wgrałem wszystkie potrzebne rzeczy i usunąłem wszystkie ciasteczka forum. Na początku wszystko ładnie. Pierwsze koty za płoty. Zalogowałem się na konto i okazało się, że ikony, które odpowiadają za brak nowych treści się nie wyświetlają... Nie wiem co może być nie tak, ale wszystko jest poprawnie... Nie wiem, ale może być to wina konta, bo standardowe także nie chodzą. Wszystkich zmian dokonuje przez ścieżkę: Forum -> Edytuj Ustawienia -> I podmieniam na wyznaczoną ikonkę.
Pozdrawiam
Napisany 31 maj 2011 - 15:58
A czy poprawnie zainstalowałeś dodatek? Może usunąłeś jakiś fragment kodu albo coś ?
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 31 maj 2011 - 18:13
Na to wygląda, że tak. Przeinstaluje dodatek i się odezwę.
Napisany 31 maj 2011 - 18:54
Dalej ten sam problem. Przeinstalowałem już wszystko. Ten problem występuje jedynie z brakiem tematów. Coś musi się dziać z kontami...
Napisany 01 czerwiec 2011 - 17:07
a jaki obrazek próbuje być wyświetlony ? sprawdź np w firebugu i zobacz czy jest taki plik na serwerze
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 01 czerwiec 2011 - 18:02
Plik jest na serwerze. Wszystkie nowe tematy się pokazują. Użyłem także standardowych w tym dodatku i także się nie pojawiają...
Napisany 01 czerwiec 2011 - 19:07
Dlatego piszę, zobacz jakie ikonki próbuje wczytać. To że Ty mówisz że jest ok nie oznacza że tak jest, skoro się nie pojawiają to wg. mnie próbuje wyświetlić obrazki, które nie istnieją i stąd jest błąd
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 01 czerwiec 2011 - 21:12
Jutro wgram program i zobaczę co się dzieje...
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników