Edytowany przez maVeric, 28 maj 2011 - 11:31.
sitemap
Rozpoczęte przez maVeric, 28 maj 2011, 11:30
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 maj 2011 - 11:30
Witam mam problem z Sitemap 2.4.1 BETA 6 Premium gdy przykładowo wejde pod adres /sitemap.php?cat=topics to wyskakuje okno pobierania pliku sitemap.gz ja kto naprawić ?
Napisany 28 maj 2011 - 11:33
Witam, a co chcesz naprawiać? pliku *.gz nie otworzysz w przeglądarce, bo to jest archiwum jak rar, zip i inne
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 28 maj 2011 - 11:59
wiem kolego chodzi o to aby nie pobierało tego pliku tylko wyswietlalo mape forum
Napisany 28 maj 2011 - 12:05
A co to jest w ogóle za dodatek? nie znam go, ale pewnie w ustawieniach jest opcja wyłączenia gzipa na mapie. Tak przypuszczam bo nawet moja mapa coś takiego oferuje
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 28 maj 2011 - 14:19
kolego pomogło wielkie dzięki xd :DDD
Napisany 29 maj 2011 - 15:44
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany