Ostatnio coraz popularniejsze są systemy sprzedaży linków na stronach. Co myślicie o tej formie zarobku? W ostatnich miesiącach/tygodniach coraz większą popularność zdobywa Prolink.pl. Korzysta ktoś z tego? da się zarobić? podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.
Sprzedaż linków na stronie
Rozpoczęte przez Spanner, 26 maj 2011, 16:30
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 maj 2011 - 08:47
To coś jak google adsense, tak?
Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami...
Napisany 28 maj 2011 - 10:13
Nie, tutaj jest coś takiego, że jakaś strona kupuje linki na twojej stronie, np. na stronie głównej i płaci za emisje. Przykładowo ja kupuję taki link u Ciebie i płacę za to 20zł za miesiąc emisji i tyle. Ty emitujesz link i dostajesz kase
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 28 maj 2011 - 15:14
Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami...
Napisany 29 maj 2011 - 15:43
Podobnie, tylko w ad taili możesz kupić z obrazkiem linka i przez stronę, na której chcesz umieścić reklamę a w prolinku kupujesz link tekstowy i tylko przez ich stronę
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 02 wrzesień 2011 - 12:50
Ja miałem brać udział w beta testach, ale jakoś zabrakło czasu. Interesuje mnie natomiast jak przekładają się kupione linki na pozycje. Czy ktoś to testował?
Napisany 03 wrzesień 2011 - 12:52
Ciekawa sprawa nawet, ale ten ich kalkulator automatyczny to chyba liczy 10x tyle ile na prawdę można by zarobić -.-
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników