Witam
Po wejściu na profil: KLICK na pasku przeglądarki widać suffix i prefiks grupy. Czym to może być spowodowane? Być może (T31)Group format?
Tutaj mimo zainstalowanego (T31)Group format nie widać preffiksu i suffiksu: KLICK
Widać prefiks i suffix grupy w profilu
Rozpoczęte przez xDanielxmc, 19 maj 2011, 18:18
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 maj 2011 - 18:18
Tym tym..
Napisany 19 maj 2011 - 20:40
Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że to przez ten mod, gdyż miałam to samo. Niestety nie znam rozwiązania, bo autor mi to naprawił.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 20 maj 2011 - 15:22
Da się to dość prosto naprawić, nie pamiętam instrukcji ale wystarczy ustawić tytuł strony przed sformatowaniem go.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 maj 2011 - 15:38
Tak jak pisałem nie pamiętam i nie posiadam tego dodatku. Prześlij instrukcję to postaram się skrobnąć Ci
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 maj 2011 - 22:08
Nie zostało czasami naprawione wyświetlanie title w najnowszej wersji? ;>
Pokaż kod tego hooka.
Pokaż kod tego hooka.
Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami...
Grupy
,
Edycja profilu w postach
,
GG oraz skype w profilu
,
Dziennik Odwiedzin
| w profilu uzytkownika
,
Nie Widać For
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników