Programowanie C++
Rozpoczęte przez Krzysiu, 15 maj 2011, 18:58
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 maj 2011 - 18:58
Cześć. Bawi się ktoś z Was c++? Jakiego kompilatora używacie, co możecie powiedzieć o tym języku? Ja właśnie planuje zakup symfonii, aby przybliżyć sobie trochę ten język. Zapraszam do dyskusji.
Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami...
Napisany 15 maj 2011 - 19:00
Kiedyś pisałem, ale już od dawna tego nie robię. Nie lubię tego języka. Ale swojego czasu używałem pod windą Dev-C++
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 15 maj 2011 - 19:04
Właśnie też aktualnie używam tego programu. Kolega się tym bawi i ponoć fajnie się piszę qt creator. Chcę iść do technikum informatycznego więc tak czy siak, czeka mnie ten język, a lubię się uczyć samemu.
Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami...
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników