As for the language strings, they may be hard coded into one of the template bit...
Co autor miał na myśli pisząc "hard coded"? Że są w kodzie a nie Manage Language ( i tam mogę zmienić) czy to, że są w kodzie, ale w postaci jakiegoś inego kodu, więc ich nie widać, a co za tym idzie nie da się przetłumaczyć?
frazy językowe w bicie skina
Rozpoczęte przez TurkuSevdali_Aska, 16 mar 2011, 05:23
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 marzec 2011 - 05:23
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 16 marzec 2011 - 17:06
"hard coded" oznacza, że jest przysłowiowo na chama umieszczone w kodzie szablonu. W związku z tym musisz w szablonie znaleźć i zmieniać.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 18 marzec 2011 - 02:45
Dzięki.
Właśnie się okazało, że autor umieścił kilka fraz jednak nie w szablonie a w pliku na ftp, przez co nie mogłam znaleźć.
Można zamknąć.
Właśnie się okazało, że autor umieścił kilka fraz jednak nie w szablonie a w pliku na ftp, przez co nie mogłam znaleźć.
Można zamknąć.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 18 marzec 2011 - 10:59
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Tworzenie skina do IPB v3.1.x
| manual
,
Skin
| Widoczność skinów
,
Upgrade skina
| chyba ten dział
,
Przebudowa skina