Prośba o wypełnienie ankiet
Rozpoczęte przez Spanner, 12 lut 2011, 11:53
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 luty 2011 - 11:53
Witam,
mam prośbę do wszystkich użytkowników. Prosiłbym o wypełnienie poniższych ankiet, może być jedna mogą być wszystkie. Jeśli możecie to podajcie dalej. tak aby jak najwięcej osób wypełniło ankiety. Są to ankiety tematyczne:
Ankieta potrzeb rynkowych - usługi
Ankieta potrzeb rynkowych - produkty
Ankieta potrzeb rynkowych - imprezy
Z góry dziękuję za wypełnienie ankiet
mam prośbę do wszystkich użytkowników. Prosiłbym o wypełnienie poniższych ankiet, może być jedna mogą być wszystkie. Jeśli możecie to podajcie dalej. tak aby jak najwięcej osób wypełniło ankiety. Są to ankiety tematyczne:
Ankieta potrzeb rynkowych - usługi
Ankieta potrzeb rynkowych - produkty
Ankieta potrzeb rynkowych - imprezy
Z góry dziękuję za wypełnienie ankiet
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 12 luty 2011 - 20:15
niebardzo je rozumiem ale z pewnoscia podam dalej
(swoje forum)
czy mieszkajac za granicami PL tez mozna w nich brac udzial ?
czy mieszkajac za granicami PL tez mozna w nich brac udzial ?
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 13 luty 2011 - 01:22
Wypełniłam wszystkie trzy, ale podzielam zdanie Duke - nie za bardzo wiadomo o co w nich chodzi.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 14 luty 2011 - 16:33
Każdy może wypełnić
a czy przeczytaliście instrukcje do ankiety?
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 14 luty 2011 - 19:14
Tak, przeczytałam. Pomimo tego uważam, że jest ona dziwna. Wolę te typu: Pytanie? a) A B ) B c) C d) inne (podać jakie).
Edytowany przez TurkuSevdali_Aska, 14 luty 2011 - 19:14.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 14 luty 2011 - 19:16
TurkuSevdali_Aska, o 14 luty 2011 - 19:14, powiedział:
Tak, przeczytałam. Pomimo tego uważam, że jest ona dziwna. Wolę te typu: Pytanie? a) A B ) B c) C d) inne (podać jakie).
jestem dokladnie tego samego zdania
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 15 luty 2011 - 17:22
Wiem, ale tutaj niestety nie da się zrobić tego typu pytań. Tutaj tylko pytania otwarte mogą być
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników