Sugestia
Rozpoczęte przez Maesh2010, 02 sty 2011, 17:32
9 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 styczeń 2011 - 17:32
Witam,
skoro nasz Administrator zajmuje się tworzeniem skinów to może wykona specjalny skin dla IPSBeyond? Taki bez przesadnej grafiki, ale żeby było widać, że jesteśmy jedyni w swoim rodzaju:)
skoro nasz Administrator zajmuje się tworzeniem skinów to może wykona specjalny skin dla IPSBeyond? Taki bez przesadnej grafiki, ale żeby było widać, że jesteśmy jedyni w swoim rodzaju:)
Napisany 02 styczeń 2011 - 19:10
Witam,
IPSBeyond.pl miało już kilka różnych wersji autorskich skinów, ale jakoś nigdy się one zbytnio nie przyjęły...
IPSBeyond.pl miało już kilka różnych wersji autorskich skinów, ale jakoś nigdy się one zbytnio nie przyjęły...
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 03 styczeń 2011 - 16:02
To może po prostu zmienić kolorystykę domyślnego skinu IP.Board? Na np. taki kolor, jaki jest w faviconie :]
Napisany 03 styczeń 2011 - 17:09
Zobaczymy jakoś jak znajdę trochę czasu
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 04 styczeń 2011 - 20:16
mozna by bylo wrzucic skin dla uzytkownikow premium a dla zwyklego usera zostawic domyslnie standard bo jakby nie bylo to support IPB wiec na ich skinie powinno sie bazowac
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 05 styczeń 2011 - 11:57
Duke_ chyba żartujesz że mialbym płacić tylko dlatego że chce inny skin... może niedługo wyjdzie propozycja: chcesz pomocy to zapłac bo inaczej cię olejemy.
Idziesz złym tokiem myślenia.
Idziesz złym tokiem myślenia.
Napisany 05 styczeń 2011 - 12:27
A tam.
Co do innego skina dla Premium czy ogółu. Jest mi to obojętne bo i tak nowy skin nie trafiłby w mój gust bo czarny nie pasuje dla supportu.
Pozdro
Co do innego skina dla Premium czy ogółu. Jest mi to obojętne bo i tak nowy skin nie trafiłby w mój gust bo czarny nie pasuje dla supportu.
Pozdro
Napisany 05 styczeń 2011 - 18:00
Marek607 zle mnie zrozumiales, chodzilo mi o to, ze support powinien (nie znaczy ze musi) byc oparty na skinie IPS'u
ale to tylko moje zdanie
ale to tylko moje zdanie
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 26 styczeń 2011 - 20:03
Problem rozwiazany.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany