problem jest z logowaniem, cała reszta działa prawidłowo.
pojawia się komunikat: "[#10193] Napotkano błąd podczas przetwarzania logowania. Proszę spróbować ponownie."
zauważyłem też że z bazy danych zniknęły mi dwie tabele - nie wiem jakie...
po aktualizacji do 3.1.3 nie można się logować
Rozpoczęte przez baatek, 16 lis 2010, 14:06
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 listopad 2010 - 14:06
Napisany 16 listopad 2010 - 15:25
Witaj,
zapewne skin zmieniany nie standardowy ?
Zaloguj się do ACP -> zakładka Skiny & Języki -> dany skin -> zakładka Szablony -> Ekran logowania -> showLogInForm
Znajdź:
dodaj nad:
Co do tabel to możliwe, że jakieś wyleciały. Nie zagłębiałem się w tego typu zmiany
zapewne skin zmieniany nie standardowy ?
Zaloguj się do ACP -> zakładka Skiny & Języki -> dany skin -> zakładka Szablony -> Ekran logowania -> showLogInForm
Znajdź:
<if test="referer:|:$referer">
dodaj nad:
<input type='hidden' name='auth_key' value='{$this->member->form_hash}' /> zapisz i będzie działać.Co do tabel to możliwe, że jakieś wyleciały. Nie zagłębiałem się w tego typu zmiany
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 16 grudzień 2010 - 14:57
Ja tak miałam nawet na skinie ponoć dostosowanym do 3.1.4. Ticket do IPS-u i rozwiązali u mnie ten problem.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 16 grudzień 2010 - 17:29
Dostosowany może być, ale tego fragmentu może nie mieć
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:06
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany