w podstawowym skinie chciałbym podmienić sobie dwie rzeczy, mianowicie, to co w załączniku. Gdzie mam szukać tych obrazków by je podmienić?
Poprawki w skinie
Rozpoczęte przez pio72, 05 paź 2010, 13:57
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 październik 2010 - 13:57
Witam,
w podstawowym skinie chciałbym podmienić sobie dwie rzeczy, mianowicie, to co w załączniku. Gdzie mam szukać tych obrazków by je podmienić?
Napisany 05 październik 2010 - 14:20
Ja widzę tylko jeden element
to jest CSS + obrazek
Zamykający obrazek to sidebar_close.png a otwierający to sidebar_open.png natomiast w CSS klasa nosi nazwę .sidebar_toggle
Zamykający obrazek to sidebar_close.png a otwierający to sidebar_open.png natomiast w CSS klasa nosi nazwę .sidebar_toggle
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 05 październik 2010 - 15:00
Jeden, jeden. Bo masz tak ustawione załączniki że praktycznie nic nie wchodzi, same mini mini.
Dziękuję.
To w takim razie poproszę jeszcze o umiejscowienie tegoż :
Dziękuję.
To w takim razie poproszę jeszcze o umiejscowienie tegoż :
Załączone pliki
Edytowany przez pio72, 05 październik 2010 - 15:00.
Napisany 05 październik 2010 - 15:30
W zasobach językowych w core/public_global masz _larr i z prawej strony to _rarr
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:06
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany