Facebook a IPB 3xxx
Rozpoczęte przez Dzeju, 02 paź 2010, 10:50
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 październik 2010 - 10:50
Witam
Jest jaka modyfikacja aby dodać np do panelu bocznego Feacebok ?
Jest jaka modyfikacja aby dodać np do panelu bocznego Feacebok ?
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IPSBeyond - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board
IPSBeyond - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board
Napisany 02 październik 2010 - 12:37
My korzystaliśmy z tego: BL30 Facebook Hayran Kutusu (ale nie wiem czy jest wersja angielska), poza tym znalazłam jeszcze coś takiego: Facebook Invite Page for IPB 3.0 , o ile to jest to, o co pytasz.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 02 październik 2010 - 19:59
Równie dobrze może chodzić o hook, dostępny w standardzie jak włączysz aplikację facbook dostępną w standardzie w IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 28 październik 2010 - 23:35
Spanner, który hook dostępny w standardzie masz na myśli? Facebook Activity czy Facebook Like, bo 2 znalazłam.
Czy ten pierwszy służy do tego, że po skonfigurowaniu forum z Facebookiem wyświetla w sidebar fanów strony jak również umożliwia zostanie nim?
A co do drugiego to czy można można w nim zmienić język, bo szukałam takiej opcji i nie znalazłam.
Czy ten pierwszy służy do tego, że po skonfigurowaniu forum z Facebookiem wyświetla w sidebar fanów strony jak również umożliwia zostanie nim?
A co do drugiego to czy można można w nim zmienić język, bo szukałam takiej opcji i nie znalazłam.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 29 październik 2010 - 06:02
Witaj,
ni używam tego, ale sądząc po nazwie to tak
Jeśli chodzi o zmianę języka to w ustawieniach Facebook Connect masz opcję Facebook Javascript "locale" spróbuj tutaj zmienić na odpowiednie dla Ciebie i zobacz czy działa
ni używam tego, ale sądząc po nazwie to tak
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 29 październik 2010 - 18:44
Dzięki, zmiana języka zadziałała.
Türkülerdir Sevdam...
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:03
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany