Witam
po zmianie hostingu mam problem.
Posiadam mod by (SOS30) Upload de Imagens © 2010 gdy wrzucam obrazek pisze [#Erro 04] Błąd: katalogu aplikacji, których nie wykryto! Proszę utworzyć folder na /home/a111/domains/fifaplay.com.pl/public_html/uploads folder o nazwie obrazów ! folder raczej stworzylem
Nie moge dodac zalacznika komunikat serwer nie odpowiada.
Rowniez avatar to samo i zdjecie osobiste.
Problemy z wysylaniem zdjec
Rozpoczęte przez Sorael, 21 wrz 2010, 09:31
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 wrzesień 2010 - 17:09
Witam,
a czy katalog uploads wraz z zawartością ma ustawione chmody 777 ? Czy w ACP -> zakładka System -> System Settings -> zakładka System -> General Configuration -> Path to 'upload' directory Czy tutaj w inpucie masz taką samą ścieżkę ustawioną jak pod napisem Path to ...
a czy katalog uploads wraz z zawartością ma ustawione chmody 777 ? Czy w ACP -> zakładka System -> System Settings -> zakładka System -> General Configuration -> Path to 'upload' directory Czy tutaj w inpucie masz taką samą ścieżkę ustawioną jak pod napisem Path to ...
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 21 wrzesień 2010 - 17:23
w sposob ktory opisal Spanner ?
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 21 wrzesień 2010 - 17:35
Sam sobie poradziłem już wczesniej.
Napisany 21 wrzesień 2010 - 17:39
pytam bo jestem ciekaw bledu a moze ktos ma podobnie i moglby tez z Twojej wiedzy skorzystac
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:06
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany