Witam
strasznie mnie denerwuje fakt iz kiedy zakładam nazwe tematu i np wpisuje CJ Stone to po zaakceptowaniu tematu zmienia mi całość na Cj Stone wychodzi na to ze wszystkie pierwsze literki w słowie robi z wielkiej literki. jak to zmienic na taką forme CJ Stone
Zmiana wielkości liter w zakładanym temacie
Rozpoczęte przez Nitrous, 20 sie 2010, 15:51
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 sierpień 2010 - 15:51
Napisany 20 sierpień 2010 - 16:12
Witaj,
post wydzieliłem bo nie miał nic wspólnego z tematem. Proszę nie pisać gdzie popadnie tylko zakładać odpowiednie tematy. Co do Twojego pytania: ACP -> zakładka System -> System Settings -> zakładka Forums -> Topics, Posts and Polls -> Stop shouting in topic titles? ustaw na Nie i będzie działać
post wydzieliłem bo nie miał nic wspólnego z tematem. Proszę nie pisać gdzie popadnie tylko zakładać odpowiednie tematy. Co do Twojego pytania: ACP -> zakładka System -> System Settings -> zakładka Forums -> Topics, Posts and Polls -> Stop shouting in topic titles? ustaw na Nie i będzie działać
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 sierpień 2010 - 18:30
sądziłem ze to miało jakiś wpływ na zedytowane pliki z datą. Dzięki serdeczne
Napisany 20 sierpień 2010 - 20:36
Proszę bardzo
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:06
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany