IP.Board 3.0 CSS Guide
Rozpoczęte przez Spanner, 30 gru 2008, 18:06
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 grudzień 2008 - 18:06
Jak donosi nasza informacyjna strona Invisionize.eu - Invision Power Board 3.0 - Css Guides: został opublikowany opis klas CSS skinu do IP.Board 3.0. Opis skinu można znaleźć pod adresem http://guide-css.inv...r.fr/IPB-3.0-EN
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 30 grudzień 2008 - 18:35
Troche wczesnie to wydane...ciekawe ile jeszcze razy trzeba bedzie zmieniac ten poradnik, zanim bedzie w stu procentach pewny. Mimo wszystko, dobra robota!
IPSBeyond - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board
IPSBeyond - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board
Napisany 30 grudzień 2008 - 20:51
Zmieniać może się zbytnio nic nie zmieni, bo niektóre z tych klas są od wersji 1.3 takie same
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 25 lipiec 2009 - 21:14
Witam
Dopnę się do tematu i odświeżę. Ostatni wpis był jakieś pól roku temu. Zmieniło się coś od tego czasu odnośnie przewodnika CSS dla ipb 3 ?
Btw link do francuskiej strony z 1 postu nie działa ( nie żeby to było jakoś szczególnie odkrywcze )
Edit: Działa ( przynajmniej teraz ), mój błąd
Dopnę się do tematu i odświeżę. Ostatni wpis był jakieś pól roku temu. Zmieniło się coś od tego czasu odnośnie przewodnika CSS dla ipb 3 ?
Edit: Działa ( przynajmniej teraz ), mój błąd
Edytowany przez OmegaOne, 25 lipiec 2009 - 21:18.
Napisany 26 lipiec 2009 - 08:03
Z moich obserwacji wynika, że się nie zmieniło nic. Obecnie kończę pierwszy skin do IP.Board 3.0.x i korzystałem trochę z tego CSS Guide i nie zauważyłem nieścisłości.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 18 marzec 2011 - 17:17
Zobaczymy może ruszy jeszcze... a jak nie to postaram się poszukać czegoś
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Szukam edycji HTML i CSS
,
Kilka pytań o skrypt IPBoard
,
css
,
pomoc przy css
,
Jak odzyskac dane
| IPBoard 2.1.x