Proponuje zerknac do ustwien forum, chyba gdzies jest blad, poniewaz gdy naciskam "Oznacz forum jako przeczytane" wyskakuje mi komunikat:
"Nie mozna wyswietlic strony"
Oznacz forum jako przeczytane
Rozpoczęte przez Duke_, 24 kwi 2010, 00:21
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 kwiecień 2010 - 00:21
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 24 kwiecień 2010 - 09:56
Witaj,
problem powstał chyba po przenosinach forum na nowy serwer. Postaram się w najbliższym czasie to naprawić
problem powstał chyba po przenosinach forum na nowy serwer. Postaram się w najbliższym czasie to naprawić
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 24 kwiecień 2010 - 12:09
spokojnie, nie pali sie, da sie bez tego zyc 
to tylko info ze jest taka sytuacja
to tylko info ze jest taka sytuacja
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 30 maj 2010 - 12:38
Terz po naciśnięciu tego strona sie przeładowuje ale nie przekierowywuje na główną.
Napisany 30 maj 2010 - 15:43
Tak wiem, ale we wtorek pojawi się nowa wersja IP.Board więc mam nadzieje, że tam problem zniknie
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 30 maj 2010 - 18:54
No to czekamy na ip board 3.1
Napisany 02 czerwiec 2010 - 14:17
Funkcja działa już jak należy
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany