Elo. Spanner wiem że znasz się na edycji skina z 2.3.x na 3.0.x . Czy jak bym dał ci link do skina to przerobił byś mi go. Bardzo mi to potrzebne.
Upgrade skina
Rozpoczęte przez hackerX, 15 kwi 2010, 07:02
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 kwiecień 2010 - 07:02
Napisany 15 kwiecień 2010 - 08:09
Witaj,
poprawiłem temat, ponieważ nie jest to edycja skina z 2.3.x na 3.0.x tylko upgrade skina. Dział też nie ten więc przenoszę w odpowiednie miejsce. Odnośnie zlecenia to jest ono wykonalne. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na PW w celu ustalenia szczegółów.
poprawiłem temat, ponieważ nie jest to edycja skina z 2.3.x na 3.0.x tylko upgrade skina. Dział też nie ten więc przenoszę w odpowiednie miejsce. Odnośnie zlecenia to jest ono wykonalne. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na PW w celu ustalenia szczegółów.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 19:57
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
[Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Content 2.0 Dev Update: Friendly URLs for Databases
,
[Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Downloads 2.3 Dev Update: Consistency
,
[Invisionize.eu] IP.Content 2.3 Dev Update: Nexus Blocks
,
Spolszczenia produktów IPS: Spolszczenie do IP.Content 2.2.x
,
Usuniecie skina.
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany