Witam mam pytanie czy jest jakiś kod w html który będzie czytał treść z innej strony ?
[HTML] Kod czytający treść
Rozpoczęte przez deco1, 09 kwi 2010, 17:59
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 kwiecień 2010 - 17:59
Napisany 09 kwiecień 2010 - 18:05
Nie w html nie ma takiej możliwości. Takie coś możwsz wykonać przy użyciu curl lub file_get_contents.
PS. Proszę o podanie mi prawidłowego tytułu tematu, gdyż obecny nie jest poprawny i tak być nie może
PS. Proszę o podanie mi prawidłowego tytułu tematu, gdyż obecny nie jest poprawny i tak być nie może
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 09 kwiecień 2010 - 20:14
[HTML] Kod czytający treść
sry ale jak pisałem temat to zapomniałem temat dopisać
sry ale jak pisałem temat to zapomniałem temat dopisać
Napisany 10 kwiecień 2010 - 10:30
nie ma problemu
temat poprawiony. A co do tematu to tak jak pisałem samym HTML'em nie ma szans odczytać zawartość innej strony, chyba, zę chcesz taką stronę otworzyć w jakiejś ramce na swojej stronie? Jeśli tak to użyj frame albo iframe
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 19:58
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany