Witam. Jak nazywa się ten moduł co można dać komuś thx-a ?
System THX
Rozpoczęte przez xDanielxmc, 20 mar 2010, 10:39
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 marzec 2010 - 10:39
Tym tym..
Napisany 20 marzec 2010 - 11:50
Do wersji 3.0 jest płatny tylko mod i nazywa się [EN30] Ajax Thanks v1.0.2
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 marzec 2010 - 15:14
Mod dziękowania dla ipb 3.x Zakupiony przed sekundką. Dobrze, że na paypalu było parę zaoszczędzonych dolców 
Mój problem polega na tym jak zmienić pod avatarem nazwę " Thanked " na " Thx* "
Nazwe Points na Cyber Gold potrafiłem zmienić, ale tego już nie. Próbowałem w userinfopane itd.
Mój problem polega na tym jak zmienić pod avatarem nazwę " Thanked " na " Thx* "
Nazwe Points na Cyber Gold potrafiłem zmienić, ale tego już nie. Próbowałem w userinfopane itd.
Tym tym..
Napisany 20 marzec 2010 - 20:28
poszukaj w zasobach językowych ACP -> Skiny & Języki -> Manage Languages -> dany język i tam musisz poszukać
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:03
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany