Skocz do zawartości

Ograniczenia działów reklamowych

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2 odpowiedzi na ten temat

#1 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5435 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 18 marzec 2010 - 11:38

W dniu dzisiejszym zostały wprowadzone pewne ograniczenia. Ograniczenia te dotyczą tylko dwóch działów: Gotowe strony / fora i Projekty do oceny i polegają na wprowadzeniu minimalnej ilości postów wymaganej do pisania w tych działach. Ponieważ coraz więcej osób rejestruje się na forum i są to jedno postowcy, którzy zakładają temat z reklamą małowartościowej strony lub zupełnie bezwartościowej i później się już na forum nie pokazują wprowadziłem ograniczenie do minimalnej ilości 5 postów, aby móc pisać w tych działach.

#2 Duke_

Duke_

Umie pomóc

• Moderator Globalny
  • 1461 postów
  • Wersja:IP.Board 3.2.x

Napisany 18 marzec 2010 - 12:01

zawsze to cos ale wydaje mi sie, ze 5 postow to nie jest ograniczenie, tyle postow mozna nabic w jednym temacie z powodu jednego problemu i pozniej sie rowniez nie pokazywac.
jesli moglbym zasugerowac cos to wydaje mi sie, ze liczba 25-30 postow byla by bardziej odpowiednia, aby te posty nabic, trzeba sie juz czesciej tu pokazywac.

to tylko moje skromne zdanie ;)
Dodany obrazek 2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl

Dodany obrazek

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)

#3 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5435 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 18 marzec 2010 - 13:03

Jasne, że 5 postów to nie jest przeszkoda. Ale osoby reklamujące fora phpBB nie będą szukać pomocy z dziedziny IP.Board, bo zazwyczaj są to dzieciaki, które myślą, że zawojują świat bo postawiły forum phpBB... Ale jeśli 5 postów to będzie za mało to oczywiście że limit zostanie podniesiony

[Artykuł/Tutorial] Zwijanie wybranych działów , Ograniczenia , Zwijanie wybranych działów

1 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników