W dniu dzisiejszym zostały wprowadzone pewne ograniczenia. Ograniczenia te dotyczą tylko dwóch działów: Gotowe strony / fora i Projekty do oceny i polegają na wprowadzeniu minimalnej ilości postów wymaganej do pisania w tych działach. Ponieważ coraz więcej osób rejestruje się na forum i są to jedno postowcy, którzy zakładają temat z reklamą małowartościowej strony lub zupełnie bezwartościowej i później się już na forum nie pokazują wprowadziłem ograniczenie do minimalnej ilości 5 postów, aby móc pisać w tych działach.
Ograniczenia działów reklamowych
Rozpoczęte przez Spanner, 18 mar 2010, 11:38
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 marzec 2010 - 12:01
zawsze to cos ale wydaje mi sie, ze 5 postow to nie jest ograniczenie, tyle postow mozna nabic w jednym temacie z powodu jednego problemu i pozniej sie rowniez nie pokazywac.
jesli moglbym zasugerowac cos to wydaje mi sie, ze liczba 25-30 postow byla by bardziej odpowiednia, aby te posty nabic, trzeba sie juz czesciej tu pokazywac.
to tylko moje skromne zdanie
jesli moglbym zasugerowac cos to wydaje mi sie, ze liczba 25-30 postow byla by bardziej odpowiednia, aby te posty nabic, trzeba sie juz czesciej tu pokazywac.
to tylko moje skromne zdanie
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 18 marzec 2010 - 13:03
Jasne, że 5 postów to nie jest przeszkoda. Ale osoby reklamujące fora phpBB nie będą szukać pomocy z dziedziny IP.Board, bo zazwyczaj są to dzieciaki, które myślą, że zawojują świat bo postawiły forum phpBB... Ale jeśli 5 postów to będzie za mało to oczywiście że limit zostanie podniesiony
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany