IPSBeyond.pl - Support IP.Board: Ograniczenia działów reklamowych - IPSBeyond.pl - Support IP.Board

Skocz do zawartości

[Sprzedam] Licencja IP.Board, IP.Blog, IP.Gallery, IP.Downloads, IP.Content 5% rabatu
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Ograniczenia działów reklamowych

#1 Użytkownik jest niedostępny   Spanner 

• PHP & IP.Board Developer
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Administrator
  • Wersja:IP.Board 3.1.x

Napisany 18 marzec 2010 - 11:38

W dniu dzisiejszym zostały wprowadzone pewne ograniczenia. Ograniczenia te dotyczą tylko dwóch działów: Gotowe strony / fora i Projekty do oceny i polegają na wprowadzeniu minimalnej ilości postów wymaganej do pisania w tych działach. Ponieważ coraz więcej osób rejestruje się na forum i są to jedno postowcy, którzy zakładają temat z reklamą małowartościowej strony lub zupełnie bezwartościowej i później się już na forum nie pokazują wprowadziłem ograniczenie do minimalnej ilości 5 postów, aby móc pisać w tych działach.
0

#2 Użytkownik jest niedostępny   Duke_ 

• Coś tam wie o IP.Board
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Moderator
  • Wersja:IP.Board 3.0.x

Napisany 18 marzec 2010 - 12:01

zawsze to cos ale wydaje mi sie, ze 5 postow to nie jest ograniczenie, tyle postow mozna nabic w jednym temacie z powodu jednego problemu i pozniej sie rowniez nie pokazywac.
jesli moglbym zasugerowac cos to wydaje mi sie, ze liczba 25-30 postow byla by bardziej odpowiednia, aby te posty nabic, trzeba sie juz czesciej tu pokazywac.

to tylko moje skromne zdanie ;)
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac Dodaj obrazek to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
0

#3 Użytkownik jest niedostępny   Spanner 

• PHP & IP.Board Developer
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Administrator
  • Wersja:IP.Board 3.1.x

Napisany 18 marzec 2010 - 13:03

Jasne, że 5 postów to nie jest przeszkoda. Ale osoby reklamujące fora phpBB nie będą szukać pomocy z dziedziny IP.Board, bo zazwyczaj są to dzieciaki, które myślą, że zawojują świat bo postawiły forum phpBB... Ale jeśli 5 postów to będzie za mało to oczywiście że limit zostanie podniesiony
0

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1