Skocz do zawartości

MKPortal

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 chero

chero

IP.Board Newbie

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów
  • Wersja:IP.Board 2.0.x

Napisany 06 październik 2008 - 05:58

Witam znalazłem na jakimś forum wiadomość ze powstał polski support MKPortal ale post był napisany 2 lata temu jego autorem był Spanner tak czy siak mam pytanie czy nadal istnieje ten support i pod jakim linkiem go znajdę...

#2 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5430 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 06 październik 2008 - 06:18

Niestety ale projekt ten umarł. Przyczyną były problemy z dogadaniem się z drugim administratorem, z którym prowadziłem ów support i zmuszeni byliśmy go zamknąć.

#3 Axel

Axel

IP.Board Newbie

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów

Napisany 28 styczeń 2010 - 23:23

Dość stary temat, ale posiada ktoś MKPortal na komputerze? W wersji wyższej niż 1.1? Support oficjalny upadł i wszelkie oficjalne linki zostały wyłączone, więc szukam czegoś na własną rękę, a jeśli nikt nie ma, to czy istnieje jakiś podobny skrypt - nadal rozwijany?

#4 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5430 postów

Napisany 29 styczeń 2010 - 08:53

Jeśli chcesz taki portal połączony z forum to zerknij na Unreal Portal. A jeśli chcesz integrować zewnętrzny to do Joomla! i WP są wtyczki do IP.Converge, które umożliwiają integrację tych 2 systemów z IP.Board. Jeśli znasz natomiast php to przy użyciu IP.Converge możesz zintegrować dowolny skrypt z forum :)

#5 Axel

Axel

IP.Board Newbie

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów

Napisany 29 styczeń 2010 - 09:10

Źle mnie zrozumiałeś, nie poszukuję portalu do IPB lecz do MyBB, a że zajmowałeś się MKPortal kiedyś, więc zwróciłem się na tym forum.

#6 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5430 postów

Napisany 29 styczeń 2010 - 14:59

Nie napisałeś, że chcesz do MyBB a skoro to jest support IP.Board to domyślnie myślę w tej kategorii :) niestety nie mam żadnych namiarów na ten skrypt, ale poszukaj może w jakichś torentach czy coś

#7 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5430 postów

Napisany 20 grudzień 2010 - 19:58

Problem został rozwiązany.

[Artykuł/Tutorial] MKPortal 1.0 i IPB 2.0.x (pełna integracja) , [Artykuł/Tutorial] MKPortal 1.1 i IPB 2.1.x (pełna integracja)

1 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników