Witam
Ustawiam aby jeden ze wszystkich skinów był dla wszystkich (bez żadnej możliwości wyboru pozostałych), a i tak " jakieś grono " osób na forum widzi podstawowy styl IP.Board a nie ten który narzuciłam wszystkim Checkered.
Proszę o pomoc.
Skin
Rozpoczęte przez Caramella, 18 sty 2010, 14:41
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 styczeń 2010 - 14:41
Napisany 18 styczeń 2010 - 16:17
Witaj,
jeśli jakiś użytkownik miał ustawiony taki skin, to widzi go nadal. Jeśli chcesz aby wszyscy użytkownicy widzieli tylko jeden skin musisz oprócz ustawienia go domyślnym ukryć wszystkie pozostałe skiny. Jeśli to zrobiłeś a użytkownicy nadal widzą domyślny skin zaloguj się do ACP -> zakładka Skiny & Języki -> Template Tools -> i tam masz opcję Resetuj używany skin. Użyj jej
jeśli jakiś użytkownik miał ustawiony taki skin, to widzi go nadal. Jeśli chcesz aby wszyscy użytkownicy widzieli tylko jeden skin musisz oprócz ustawienia go domyślnym ukryć wszystkie pozostałe skiny. Jeśli to zrobiłeś a użytkownicy nadal widzą domyślny skin zaloguj się do ACP -> zakładka Skiny & Języki -> Template Tools -> i tam masz opcję Resetuj używany skin. Użyj jej
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 21 styczeń 2010 - 21:16
Dzięki wielkie !
mam jeszcze jedno pytane
Spora część osób dziś mi zakomunikowała, że przed zalogowaniem mają inny skin, a po zalogowaniu ten właściwy, jak to zrobić aby zawsze był ten jeden ?
mam jeszcze jedno pytane
Spora część osób dziś mi zakomunikowała, że przed zalogowaniem mają inny skin, a po zalogowaniu ten właściwy, jak to zrobić aby zawsze był ten jeden ?
Napisany 22 styczeń 2010 - 07:16
przed zalogowaniem użytkownicy widzą ten skin, który jest ustawiony jako domyślny, natomiast po zalogowaniu ten, który sobie wybiorą, jeśli masz więcej niż jeden. Żeby to wyrównać to musiałbyś zabronić zmiany skinu, chyba że masz tylko jeden skin i nic więcej to nie widzę możliwości, dla której miały by być takie anomalie
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 20:11
Problem został rozwiązany.
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
[Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Board 3.1 Update: Mobile Skin Improvements
,
[Invisionize.eu] IPS Company Blog - Skin Design Contest Winners
,
Poprawki w skinie
,
Witamy na nowym Forum IPSBeyond.pl
| Forum o supporcie IPB, skinów a także porady
,
Poszukuje Skina Fluo
| POSZUKUJE SKINA FLUO
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników