Skocz do zawartości

Skin Diablo III

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Platon

Platon

Powoli zdobywa wiedzę

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 46 postów
  • Wersja:IP.Board 3.0.x

Napisany 04 styczeń 2010 - 20:35

Witam,
chciałbym zlecić zrobienie skinu o tematyce Diablo III,
fajnie by było gdyby można by było zmieniać w tym stylu grafikę na tematykę o Diablo II mieszane z III.
Ale to już zależy od twórcy skinu.
Chciałbym by skin był darmowy, bo na razie przy kasie nie jestem,
zamiast pieniędzy mogę oferować jakąś dobrą rangę na forum lub link do tego forum ;)
Dobrze by było by skin był kompatybilny z każdym modem (żeby po wgraniu moda nie brakowało, a to ikon, a to czegoś innego).
Ogólnie..

Temat Skinu: Diablo, Diablo II, Diablo III (głównie III)
Kolorystyka: Ciemna (ale nie za bardzo), m.in. Brąz, Czerń, Czerwień (ciemna) i tego typu by było zgodne z tematyką.
Grafika przycisków: Fajnie by było by były orginalne buttony Edytuj i tego typu z tekstem tytułu związane (czcionka Blade2), Byle nie cukierkowa :D, ale w razie ostateczności sam zrobię ;)
Płatność: Przy kasie nie jestem więc mogę jedynie oferować rangę na moim forum lub zamieszczenie reklamy do waszego lub innego forum (strony).

Na osoby chętne czekam w tym temacie, prace gdyby można prosiłbym przesłać na PM lub e-mail,
ponieważ szybciej się dowiem o gotowym skinie.
Pozdrawiam,
Platon

Edytowany przez Platon, 04 styczeń 2010 - 21:09.

#2 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5430 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 05 styczeń 2010 - 07:04

Zobacz postPlaton, o 04 styczeń 2010 - 20:35, powiedział:

Dobrze by było by skin był kompatybilny z każdym modem (żeby po wgraniu moda nie brakowało, a to ikon, a to czegoś innego).

Tego Ci nikt nie zagwarantuje, a jeśli tak to będzie kłamał. Są przeróżne mody i niektóre potrzebują przeróżnych obrazków i nie ma możliwości, żeby zrobić pod wszystkie mody obrazki :)

A wracając do tematu, to ja niestety nie pomogę w tej chwili, bo zaczynają mi się zaliczenia na uczelni + nawał obecnej pracy

#3 Platon

Platon

Powoli zdobywa wiedzę

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 46 postów
  • Wersja:IP.Board 3.0.x

Napisany 22 styczeń 2010 - 16:43

Ok, dzięki, jeśli ktoś inny by mógłby pomóc, czekam

Odświerzam

#4 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5430 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 20 grudzień 2010 - 19:57

Problem został rozwiązany.

[Invisionize.eu] IPS Resources - Community Skins 1.0.0 Beta 2 available , Tworzenie własnego hooka - Przeciążenie skina , [Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Nexus 1.5 Dev Update: Mobile Skin , Skin - dopasowe logo i stopka do okna przeglądarki , Przerobienie skina pod IP.Board 3.1.4

1 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników